100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT III 1.8 GTi 16V Cat 136
Bouwjaar 06.1990 - 05.1992

Remschijven MITSUBISHI COLT III 1.8 GTi 16V Cat

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT III 1.8 GTi 16V Cat

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI COLT III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI HandremkabelsFERRARI StabilisatorstangenMAZDA Remslangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Trillende remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Remschijven kopen voor een auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.