100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT II 1.8 GL Diesel 58
Bouwjaar 02.1984 - 09.1986

Remschijven MITSUBISHI COLT II 1.8 GL Diesel

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI COLT II 1.8 GL Diesel komen. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA WiellagersLADA SpoorstangDAIMLER Remschijven. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT II

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.