100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT II 1.6 Turbo ECi 125
Bouwjaar 02.1984 - 04.1988

Remschijven MITSUBISHI COLT II 1.6 Turbo ECi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI COLT II 1.6 Turbo ECi. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Trillende remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI COLT II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.