100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT II 1.5 GLX 75
Bouwjaar 09.1984 - 04.1988

Remschijven MITSUBISHI COLT II 1.5 GLX

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT II 1.5 GLX

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.

Geperforeerde remschijven

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI COLT II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.

Trillende remschijven

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.