100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT II 1.5 GLX 70
Bouwjaar 09.1985 - 04.1988

Remschijven MITSUBISHI COLT II 1.5 GLX

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI COLT II 1.5 GLX komen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI COLT II dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Trillende remschijven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.