100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT II 1.3 EL,GL 67
Bouwjaar 06.1986 - 04.1988

Remschijven MITSUBISHI COLT II 1.3 EL,GL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Geperforeerde remschijven

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI WielnavenISUZU RemschoenenSSANGYONG Stabilisatorstangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT II 1.3 EL,GL

Elke MITSUBISHI COLT II heeft een eigen VIN-nummer. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.