100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT Hatchback/Van 1.5 DiD 95
Bouwjaar 08.2004 - 06.2012

Remschijven MITSUBISHI COLT Hatchback/Van 1.5 DiD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Roest is ook een apk afkeur. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA SpoorstangMINI RemschijvenGMC Wiellagers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI COLT Hatchback/Van 1.5 DiD past. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI COLT Hatchback/Van

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.