100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI CARISMA Sedan 2.0 16V GT EVO VI/VII 280
Bouwjaar 11.1999 - 06.2006

Remschijven MITSUBISHI CARISMA Sedan 2.0 16V GT EVO VI/VII

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven voorzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI CARISMA Sedan 2.0 16V GT EVO VI/VII, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI CARISMA Sedan

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Geperforeerde remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Remschijven kopen voor een auto. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.