100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI CARISMA Sedan 1.3 75
Bouwjaar 09.2000 - 10.2004

Remschijven MITSUBISHI CARISMA Sedan 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE ABS sensorenDAF StuurkogelsPLYMOUTH Remtrommels. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI CARISMA Sedan 1.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke MITSUBISHI CARISMA Sedan heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.