100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI ASX 2.2 Di-D 4WD 150
Bouwjaar 04.2013 -

Remschijven MITSUBISHI ASX 2.2 Di-D 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI ASX 2.2 Di-D 4WD

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU DraagarmenIVECO RemblokkenAUDI Stabilisatorstangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Geperforeerde remschijven

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Trillende remschijven

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Veiligheid staat voorop bij de productie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI ASX komen. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.