100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI ASX 1.6 DI-D 114
Bouwjaar 07.2015 -

Remschijven MITSUBISHI ASX 1.6 DI-D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI ASX 1.6 DI-D

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA WiellagersLEXUS StabilisatorstangenPONTIAC Stuurkogels. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI ASX. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Geperforeerde remschijven

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.