100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI 3000 GT Coupé 3.0 i 24V 4WD 286
Bouwjaar 01.1990 - 08.1999

Remschijven MITSUBISHI 3000 GT Coupé 3.0 i 24V 4WD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MITSUBISHI 3000 GT Coupé 3.0 i 24V 4WD

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Geperforeerde remschijven

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Roest is ook een apk afkeur. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Trillende remschijven

Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI 3000 GT Coupé past. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.