100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper SD ALL4 143
Bouwjaar 04.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper SD ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI PACEMAN Cooper SD ALL4 komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE WielnavenDACIA StuurkogelsLANCIA Remslangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.