100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper SD ALL4 136
Bouwjaar 04.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper SD ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI PACEMAN Cooper SD ALL4 komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI PACEMAN past. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI

Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.

Geperforeerde remschijven

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.