100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper SD 143
Bouwjaar 03.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper SD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI PACEMAN Cooper SD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN StuurkogelsHONDA RemslangenBEDFORD Handremkabels. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Trillende remschijven

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.