100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper S ALL4 163
Bouwjaar 03.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper S ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN Cooper S ALL4

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de MINI MINI PACEMAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Trillende remschijven

Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.