100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper S 184
Bouwjaar 11.2012 - 10.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper S

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN Cooper S

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Geperforeerde remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI PACEMAN. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten.

Trillende remschijven

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. De productie van remschijven is complex. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.