100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper S 163
Bouwjaar 01.2014 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper S

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN Cooper S

Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Wij controleren altijd bij de MINI MINI PACEMAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemtrommelsBMW RemslangenLAMBORGHINI ABS sensoren. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Trillende remschijven

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.