100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper S 190
Bouwjaar 07.2014 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper S

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Elke MINI MINI PACEMAN Cooper S heeft een eigen VIN-nummer. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemblokkenPORSCHE FuseekogelsGMC Handremkabels. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website.

Geperforeerde remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Een schijf en blok is een combinatie. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.