100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper D ALL4 112
Bouwjaar 04.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper D ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemcilindersCHRYSLER SpoorstangHYUNDAI Handremkabels. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Trillende remschijven

BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI PACEMAN Cooper D ALL4 komen. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.