100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper D ALL4 112
Bouwjaar 03.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper D ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN Cooper D ALL4

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Geperforeerde remschijven

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Trillende remschijven

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.