100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper D 112
Bouwjaar 07.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ WiellagersAUDI HandremkabelsIVECO Remblokken. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI PACEMAN Cooper D past. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Trillende remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.