100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4 116
Bouwjaar 07.2013 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Elke MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4 heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Elektrisch remmen wordt de toekomst. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.