100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4 122
Bouwjaar 11.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI PACEMAN past. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Trillende remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.