100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4 122
Bouwjaar 07.2013 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN Cooper ALL4

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE WielnavenDAF RemschoenenPEUGEOT Remcilinders. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Geperforeerde remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI PACEMAN komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.