100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI PACEMAN Cooper 122
Bouwjaar 04.2012 - 09.2016

Remschijven MINI MINI PACEMAN Cooper

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemschijvenPEUGEOT FuseekogelsALFA ROMEO Spoorstang. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI PACEMAN Cooper.

Trillende remschijven

U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI PACEMAN

Wij controleren altijd bij de MINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.