100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI John Cooper Works 231
Bouwjaar 03.2015 -

Remschijven MINI MINI John Cooper Works

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en Lucas De minimale dikte mag niet overschreden worden. Wij controleren altijd bij de MINI MINI John Cooper Works dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Geperforeerde remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI FuseekogelsSMART RemtrommelsAUDI ABS sensoren. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.