100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Coupé Cooper SD 143
Bouwjaar 12.2010 - 05.2015

Remschijven MINI MINI Coupé Cooper SD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI Coupé Cooper SD

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI Coupé komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Trillende remschijven

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Geperforeerde remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.