100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Coupé Cooper 122
Bouwjaar 12.2010 - 04.2015

Remschijven MINI MINI Coupé Cooper

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI Coupé Cooper, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI Coupé

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI SpoorstangSUBARU WiellagersFIAT Remslangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen.

Geperforeerde remschijven

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.