100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN One D 90
Bouwjaar 08.2010 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN One D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Trillende remschijven

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de MINI MINI COUNTRYMAN One D dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.