100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN One 98
Bouwjaar 08.2010 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN One

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN One

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Veiligheid staat voorop bij de productie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Trillende remschijven

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Geperforeerde remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. De minimale dikte mag niet overschreden worden. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.