100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD ALL4 143
Bouwjaar 03.2011 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD ALL4 past. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.

Trillende remschijven

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI

Het merk ABS is de standaard kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.