100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD ALL4 136
Bouwjaar 03.2011 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD ALL4

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij.

Geperforeerde remschijven

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Roest is ook een apk afkeur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA ABS sensorenDAF RemcilindersLOTUS Remtrommels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen.

Trillende remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.