100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD 143
Bouwjaar 03.2011 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI COUNTRYMAN past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Trillende remschijven

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Geperforeerde remschijven

Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.