100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD 136
Bouwjaar 03.2011 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Elke MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SD heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemcilindersJAGUAR HandremkabelsKIA Remschoenen. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20.

Geperforeerde remschijven

De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.