100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper S ALL4 190
Bouwjaar 07.2014 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper S ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Trillende remschijven

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA HandremkabelsDAIMLER RemschijvenMASERATI Stabilisatorstangen. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper S ALL4

De productie van remschijven is complex. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI COUNTRYMAN komen. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.