100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper S 190
Bouwjaar 07.2014 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper S

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper S

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Elke MINI MINI COUNTRYMAN heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.

Geperforeerde remschijven

Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen.

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA StuurkogelsFIAT WiellagersLAMBORGHINI Wielnaven. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.