100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper D 112
Bouwjaar 08.2010 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper D. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Geperforeerde remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De productie van remschijven is complex. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER FuseekogelsTOYOTA DraagarmenVW VOLKSWAGEN Remslangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.