100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper ALL4 122
Bouwjaar 11.2012 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper ALL4 past.

Trillende remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.