100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper ALL4 122
Bouwjaar 11.2012 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI WiellagersBMW RemcilindersBEDFORD Wielnaven. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper ALL4.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De casting moet uitwerken na het giet proces . De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Geperforeerde remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.