100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper 122
Bouwjaar 08.2010 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI DraagarmenDAIMLER ABS sensorenNISSAN Wiellagers. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Wij controleren altijd bij de MINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Trillende remschijven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.