100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper 115
Bouwjaar 08.2010 - 10.2016

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Wij controleren altijd bij de MINI MINI COUNTRYMAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Trillende remschijven

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Textar, Pagid, Jurid, Lucas, Bosch en ABS

Geperforeerde remschijven

De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.