100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SE ALL4 224
Bouwjaar 01.2017 -

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SE ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SE ALL4

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Geperforeerde remschijven

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Trillende remschijven

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.