100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SE ALL4 136
Bouwjaar 01.2017 -

Remschijven MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SE ALL4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI COUNTRYMAN Cooper SE ALL4 komen. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI COUNTRYMAN

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Geperforeerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.