100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI CLUBMAN One 98
Bouwjaar 03.2010 - 06.2014

Remschijven MINI MINI CLUBMAN One

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI CLUBMAN One

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI CLUBMAN past. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Trillende remschijven

Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemschijvenPORSCHE FuseekogelsLOTUS Stabilisatorstangen.

Geperforeerde remschijven

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.