100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI CLUBMAN Cooper S 163
Bouwjaar 10.2007 - 06.2014

Remschijven MINI MINI CLUBMAN Cooper S

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI CLUBMAN Cooper S komen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI CLUBMAN

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Wij controleren altijd bij de MINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Geperforeerde remschijven

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.