100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI CLUBMAN Cooper D 109
Bouwjaar 10.2007 - 02.2010

Remschijven MINI MINI CLUBMAN Cooper D

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI CLUBMAN Cooper D

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Geperforeerde remschijven

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. De productie van remschijven is complex. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Trillende remschijven

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI StabilisatorstangenMASERATI HandremkabelsMITSUBISHI Fuseekogels. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.