100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI CLUBMAN Cooper 122
Bouwjaar 03.2010 - 06.2014

Remschijven MINI MINI CLUBMAN Cooper

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI CLUBMAN Cooper.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI CLUBMAN

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Geperforeerde remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemtrommelsPONTIAC WielnavenOLDSMOBILE Remklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.