100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI CLUBMAN Cooper 120
Bouwjaar 10.2007 - 12.2013

Remschijven MINI MINI CLUBMAN Cooper

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI CLUBMAN Cooper

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA StabilisatorstangenHYUNDAI StuurkogelsBMW Fuseekogels.

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI CLUBMAN. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.