100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cabriolet Cooper 116
Bouwjaar 12.2008 - 06.2015

Remschijven MINI MINI Cabriolet Cooper

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI Cabriolet Cooper

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Geperforeerde remschijven

Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Trillende remschijven

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.